Missie

Sociale en natuurinclusieve woningen

Ons doel is een circulaire woonwijk te ontwikkelen waarbij de toekomstige bewoners invloed hebben op het ontwerp en de bouw. Daarmee vervult De Jelt een groeiende vraag vanuit de maatschappij, om collectief, socialer én betaalbaarder te wonen. Dit komt tot uiting in zowel het ontwerp van de wijk, als de sociale activiteiten die worden gestimuleerd.


Meedoen?

Wil je lid worden van doe-het-zelf wooncoöperatie De Jelt? We vinden het belangrijk dat nieuwe leden achter onze kernwaarden staan. Geloof jij in duurzaam en sociaal wonen? Ambieer jij het ook om je eigen woonomgeving op een creatieve manier met een groep vorm te geven? Momenteel is er een tijdelijke ledenstop. Maar je bent welkom je aan te melden, dan houden wij je op de hoogte van de mogelijkheden.

Visie

Een groene eigenzinnige woonplek. Met elkaar. Met toekomstvriendelijke bouwtechnieken. En zo een katalysator zijn voor de verandering op de woningmarkt.

Missie

Als wooncoöperatie staan wij voor eerlijkheid, toegankelijkheid en ruimte voor experimentele en collectieve woonvormen. Wonen moet weer om wonen gaan en niet om winst.  

Kernwaarden

WELKE GEMEENTE VERWELKOMT ONS?

Tip een locatie!